Categorieën
Niet gecategoriseerd

5 januari 2024, vannacht heeft het cbs het lijstje aangevuld.

Ze liepen een beetje achter. Heb je soms, tis een werk! 1 x per week zo’n dodenlijstje updaten, daar kan van alles fout gaan, voorzichtigheid geboden. Maar hij is weer compleet, 2 weken zijn er vannacht bijgekomen, 2 zeer dodelijke weken. man wat gaat het hard.

John Campbell, heb het vorige week ook over hem gehad, heeft uitgezocht in welke leeftijdscategorieën het het hardst gaat, en wat denk je? Het zijn vooral de 45 tot 60 jarigen die op dit moment het loodje leggen, zo’n 15% meer dan normaal. En toch blijft onze minister van volksgezondheid de spuit promoten als een raamprostituee haar lichaam, walgelijk.

MSM heeft het er niet over. Wel een jubelverhaal over ‘de wetenschap’ die uitgevonden heeft dat longcovid niet tussen de oren zit. Ach er is zoveel afleiding, zoveel wat ze kunnen pitchen alsof het belangrijk is maar nergens kom ik tegen wat er nou echt aan de hand is. Het zijn allemaal leugens en het meerdendeel van de mensheid gaat er in mee, omdat ze bang zijn te verliezen wat ze denken te hebben. Zo jammer.

Gisteren las ik een artikel uit 2008, over de val van het communistische rijk en hoe Amerika toen meteen is gaan werken aan, in weze, deze oorlog tussen Oekraine en Rusland. Hoe ze met geld en het infiltreren van universiteiten de bevolking op zijn gaan zetten tegen hun buren. En dat is allemaal te verifiëren, je kan het zo vinden. Dit hele plan is, zo’n 25/30 jaar geleden, ergens in een bedompt zaaltje in Washington, bedacht en heeft tot nu toe aan zo’n 3 kwart miljoen jonge mannen en vrouwen het leven gekost. Vertel mij niet dat het kwaad niet bestaat.

Want je kan veel verder terug, naar bv 1971, het loslaten van de goudstandaard. Of naar 1913, de start van de Fed. Ja, ik ben ervan overtuigd dat er een plan achter zit. Het kan geen vergissing zijn om 5,7 miljard mensen met een goedje te injecteren waarvan je niet precies weet wat het op de langere termijn met ze doet. Laat mij dan maar een wappie zijn, een gelovige wappie, dat dan weer wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *