Categorieën
Niet gecategoriseerd

29 december 2023, tRump mag nu ook niet meer meedoen in Maine.

Na Colorado de tweede staat die niet wil dat tie America weer Great maakt. Het ziet er somber uit voor de man maar geloof me, he’ll be back en bigger dan ever. In de volksverlakkerij krant zag ik een berichtje staan dat de vaxxxen misschien toch niet zo safe en effective waren dan tot nu toe gedacht, zou het dan toch echt? De eerste Nederlander is een rechtzaak aan het voorbereiden. En dan nog die trekpop in het oosten, de oorlog zit er nu wel op. Het gnoompje in het witte huisje is (achter de rug van die heks uit Brussel) bezig met onderhandelingen met poetin, sssssttttt mogen wij nog niet weten maar hij heeft een wapenstilstand nodig, heeft het te druk met andere, meer belangrijkere, oorlogen. Het duurt ff maar ooit komt de waarheid aan het licht.

Tis toch wel geruststellend om te zien hoe Amerika goed voor onze belangen zorgt. De oorlogen die ze zijn begonnen tijdens mijn leven zijn niet op twee handen te tellen. En allemaal uit naam van de democratie! Nou, daar kan je toch niets tegen hebben? En kijk wat er van al die landen is geworden waar America de democratie heeft gebracht! Afganistan, Irak, Noord Korea, ach ik kan nog wel even doorgaan maar laat ik het hier maar bij houden, moet zo werken…

En dan staat er vandaag op de voorpagina dat de Nederlander er klaar mee is. Dat de onvrede bij de burger groot is. Nee echt? Hoe kan dat nou? Is die burger er nu al achter? Dat alles om hem/haar heen 1 grote leugen is? Nee, zeker niet. Ze hebben, nog steeds, niet door dat ze gruwelijk genaaid worden, dat al die triljarden die de afgelopen jaren door het coronaputje zijn gespoeld voor niets zijn geweest. Dat de oorlog in het oosten al in 2014 begon, dat wat in het Midden-Oosten gebeurt 1 groot, triest, toneelspel is. Nee ik denk dat dat de gemiddelde Nederlander geen moer interesseert. Als dat wel zo was geweest waren ze wel eerder opgestaan. De gemiddelde Nederlander ziet alleen dat zijn of haar veilige leventje naar de gallemachies aan het verdwijnen is, tja helaas, te laat.

Kijk hieronder ff, tis toch geweldig! Vanwege de hoge inflatie daalt de schuld, hahahahaha. Alles is een leugen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *