Categorieën
Niet gecategoriseerd

20 december 2023, als eerste, ik lees dat mijn foto’s niet meer aan mijn stukkies blijven plakken, sorry!

Kheb zelf al gezocht naar de oorzaak maar mijn technische kennis schiet te kort. Das al snel, helaas. Moet ff aan iemand met verstand vragen of ze er naar wil kijken, komt vast goed. Ten tweede, wat leuk al die reacties gisteren, dat doet me wat, dank!

Spirituelen. in het westen, zijn bezig met een transformatie, daar lees je veel over in de verschillende social media accounts. Van de 3D naar 5D, (de vierde wordt overgeslagen, vraag me niet waarom), transformeren naar het licht vanuit het donker. De wereld gaat wakker worden, zomaar. Je hoeft er niets voor te doen, just sit back and relax, get the popcorn.

Nou schiet niet alleen mijn technische kennis tekort maar ook mijn bijbelkennis, dat moet ik meteen bekennen. Maar ik heb zelf een beetje het idee dat veel Christenen hetzelfde denken als het gaat om de komst van Jezus. En persoonlijk denk ik dat Hij meer van ons verwacht. Iemand schreef mij gisteren dat hij zich er niet druk om maakte, alles wat er om ons heen gebeurt. En daar gaat het bij mij mis. Ik voel me ontzettend schuldig! Schuldig om de teringzooi die wij van de wereld gemaakt hebben. De afbraak van normen en waarden die plaats heeft gevonden in de afgelopen 55 jaar. En ik vind dat wij daar verantwoordelijk voor zijn en, ondanks dat het misschien nutteloos lijkt, er iets aan moeten proberen te doen. Bereid moeten zijn daar offers voor te brengen, om het anders te gaan doen, Zijn voorbeeld te volgen, al moet je daarvoor lijden.

En volgens mij begint dat door nu, hier, in dit leven op te staan en te zeggen, “ho stop, tot hier en niet verder!” Of het nu gaat over woke, ons zogenaamde slavernij verleden, migratie, wat er nu weer gebeurt bij Yemen, echt absurd. Oekraine, hoelang blijft dat nog doorgaan? Die oorlog draait om lithium waar Donesk heel veel van in de grond heeft zitten, verdeel die rommel gewoon, of beter, blijf met je poten van die zooi af. Wij houden deze waanzin in stand, wij kunnen het stoppen, door niet meer mee te doen. En dat hoeft niet groots, negeer de scankassa’s, pin altijd cash geld, stop met fakeboek, stop met je mobiele telefoon, tis het teken van het beest! Ga weer praten met de mevrouw achter je in de rij bij de kassa, zeg hallo tegen een vreemde op straat. En wie weet komen we dan langzaam bij de wat grotere dingen, kunnen we de wereld al een beetje, ten goede, veranderen voor Zijn komst. Of voordat we van 3D naar 5D gaan, what ever that means….

Één reactie op “20 december 2023, als eerste, ik lees dat mijn foto’s niet meer aan mijn stukkies blijven plakken, sorry!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *