Categorieën
Niet gecategoriseerd

26 november 2023, woowww, knallende koppijn.

Voor mij de eerste x maar het schijnt normaal te zijn. Linn heeft er al een paar x last van gehad. Tis de hoogte, je lichaam moet daar gewoon flink aan wennen en dat duurt bij mij altijd wat langer. Voor mijn lichaam erachter is dat er gewend moet worden ben ik meestal al weer weg. Hopen dat het vanzelf weer verdwijnt, dat zou fijn zijn.

Het weer veranderd op het moment, wie weet ligt het daar ook aan. Sneeuw en kou, das het beeld op dit moment. Ik duik er nog even in, dat felle licht van het scherm doet me pijn aan de ogen. Misschien is dat het wel, het nieuws wat ik tegenkom, op de sites, doet me sws pijn maar daar ga ik het nu niet over hebben. Ik ga nog even slapen, dromen, welterusten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *