Categorieën
Niet gecategoriseerd

25 november 2023, ff een kort stukkie.

Het was gisteren laat, we hadden een leuke groep op bezoek, en zodadelijk hebben we een lunch op de rol staan. Daarnaast zijn er wat ontwikkelingen die onze aandacht vragen, niet allemaal even leuk maar ach dat hoort bij het leven.

Wat een rare ervaring gisteren met mijn stukkie, ik had hem gepost en toen hoorde ik dat er een foutje in zat wat ik wilde verbeteren. Toen ging ik naar de wordpress site, naar de betreffende pagina maar die kon ik niet vinden. Op de 1 of andere manier was die pagina verdwenen.Toen ik probeerde hem via mijn url op te zoeken vond ik hem nog wel maar toen wassie weg en had ik nog maar 2 zinnen over van het hele stukkie. Het zou best kunnen dat ik zelf iets fout heb gedaan, das heel goed mogelijk. Maar ik snap er echt niets van, tis me nog niet eerder overkomen in de afgelopen 3,5 jaar.

Laten we hopen dat dit stukkie wel blijft staan, en anders morgen weer eeen kans:-) Fijne dag…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *