Categorieën
Niet gecategoriseerd

29 oktober 2023, time flies!

Tis gisteren toch nog droog geworden, althans voor een deel van de dag, zodat ik samen met Sam naar de Carrefour kon lopen. Blijft een feestje die Belgische supermarkten! Vandaag een stukje fazant op het menu, voor nog geen 3 euries, die kon ik niet laten liggen…

De koppen van de kranten doen me pijn. Rutte die baasje van de navo gaat worden. Waar gaat dit over? Ik schreef het een maand of 5/6 geleden al toen die stoltenberg aangaf nog een jaartje te blijven. Okay, hij zei altijd dat tie weer voor de klas wilde gaan staan, dat gun je die kids ook niet, maar jongens! Kom op!! Die man heeft niets anders gedaan dan liegen de afgelopen jaren, o wacht eens, shit dat komt juist goed uit! Stom…

En dan de verschillende oorlogen, ach laat ik de onheilsprofeet nog een x uithangen, het worden er nog veel meer. 22 maart 2020 begon ik met mijn eerste stukkie waarin ik dit alles voorspelde. Uitgelachen werd ik, geridiculiseerd, boos waren mensen op me. Nu, ruim 3,5 jaar later, zitten we er middenin, klotezooi.

Alles gaat gewoon volgens plan, omdat ze weten dat wij te bang zijn. Bang te verliezen wat we denken te hebben. En het zijn vooral de goede mensen, de brave, gehoorzame, gevaccineerde, zonder schulden levende burgers die dit in stand houden. De mensen die maar doorgaan met dit systeem te dienen. Dit door en door verrotte systeem, waarin alles draait om macht en geld, macht over die brave, gehoorzame burger. Australië gaat als eerste stoppen met het verstrekken van cash geld vanuit de grootste banken, alles gaat vanaf 2024 digitaal. Lekker via je mobiele telefoon betalen, tis toch zo makkelijk! Als brave burger heb je er alleen maar gemak van. Maar wat als je geen telefoon hebt? Tja dan kan je dus niet meer meedoen, niets meer kopen of verkopen. Wacht eens dat heb ik ergens in de bijbel gelezen! Iets met een teken van het beest, iets met een rechterarm en een voorhoofd. Hahahaha, kijk eens om je heen! Iedereen zit, de hele dag, gebogen over zijn rechterhand waarin de telefoon ligt. Het teken van het beest, je moet het alleen willen zien. Net als 2000 jaar geleden, je moest Jezus willen zien.

Volgens mijn oude tel is het al 7.45, die van smartphones geven, automatisch, de juiste wintertijd aan. Daar zorgen ze wel voor dat we weten hoe laat het is. Geweldig, wij mensen hebben geen idee hoe laat het is. Het is tijd! Tijd om echt te kiezen! Ik hoorde gisteren een prachtige spreuk afkomstig uit Pakistan. Faith is like a saddled donkey, it brings you wherever you wanna go. Daar wil ik aan toevoegen dat ik uit ervaring weet dat de weg altijd anders loopt dan je had gedacht, dat heb je met ezels…

3 reacties op “29 oktober 2023, time flies!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *