Categorieën
Niet gecategoriseerd

21 oktober 2023, Nou dat was lekker hoor!

Een warme douche, heerlijk, denk dat ik vandaag nog maar een keertje ga, kheb er de tijd voor en buiten hoef je niet te zijn, gisteren heeft het de hele dag geregend. Voor Sam niet ideaal, op zich wil hij graag naar buiten, als echte hond issie gek op wandelen. Maar niet als het regent dat vind tie niks, en terecht. Ook voor het posten van mijn stukkies is die regen niet ideaal. Ik loop elke ochtend naar een hotel hier verderop waarvan ik, als ik buiten op de weg achter een heggetje sta, de WiFi kan bereiken. Maar elektrische apparaten en regen, dat werkt niet goed samen, mijn tel hield er gisteren mee op, gelukkig issie weer opgedroogd maar dat moet ik niet te vaak doen, helaas regent het nog steeds. Niet meer meedoen, geen data-abonnement hebben, heeft consequenties. Daar heb ik mee te leven.

Het regent trouwens niet alleen buiten maar heel af en toe ook in de boot. Condens, je doet er weinig aan. Tis alleen wat minder als zo’n druppel condenswater om een uur of 02.30 precies in je oor valt, das niet fijn geloof me. Ben nog wat meer gaan ventileren, ik hoop dat het helpt…

Tis dat het weer bijna lente wordt, anders zou je er somber van worden, of begint vandaag de winter? Nou moet ik zeggen, koud is het niet, eigenlijk is het smerig warm. Tis veel te warm voor een winterjas maar weer te nat om in je truitje te gaan lopen, dilemma’s! En zo rommelen de dagen voorbij, gelukkig zijn ze niet zo lang.

Genoeg tijd om na te denken over alle fouten die ik in mijn leven heb gemaakt en maak, want man man wat ben ik toch een mannetje. Toch blijf ik geloven dat het goed gaat komen! Het moet wel, ben tenslotte maar één mens…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *