Categorieën
Niet gecategoriseerd

15 oktober 2023, tis wel ff, in no time, kouder geworden!

Lekker! Dan ruik je jezelf wat minder. Want je hoort me niet klagen hoor, ik was gisteren nog aan het bedenken wat een bofkont ik ben, maar we kunnen hier douchen, tis alleen koud, en als ik ergens een hekel aan heb, en Linn ook, dan is het koud douchen, brrrrrrrr.

Maar verder, we hebben stroom, water, een douche dus, en een supermarkt een kilometer of 5/6 verderop. En daar gaat de bus langs maar die durf ik, na Sam zijn spuugincident, niet meer in. Ik ben ervan overtuigd dat ze een compositietekening van Sam en mij hebben gemaakt, das niet zo moeilijk. 5 streepjes met een baard, hoed en een chien aan de lijn. En dat die tekening voorop het dashboard ligt bij iedere chauffeur. Ik loop wel🤠.

Vind Sam ook helemaal geweldig, lekker lopen langs de Maas. Er ligt namelijk een geweldig fiets en looppad waar maar weinig gebruik van wordt gemaakt. Er wordt hier niet zoveel gefietst, in België, en wat er dan fietst fietst liever over de hele drukke weg die iets verder naar boven ligt. Daar heb je geen fietspad, de auto’s rijden er waanzinnig hard maar die Belgen fietsen er gewoon terwijl er een prachtig fietspad ligt, waarom?

Ach, laat ik het maar bij mezelf houden en het niet over anderen gaan hebben. Met mij gaat het dus crescendo! Ik heb zoiets moois gezien! Er vliegen hier ijsvogeltjes in de sluis. Verschrikkelijk schuwe maar prachtige vogeltjes met zo’n ontzettend mooie kleur blauw, ongelooflijk, niet te beschrijven. Blauw wat iedere milliseconde veranderd van kleur blauw, waanzinnig. Verder ben ik druk met plannen maken voor de nabije toekomst die ik dan een dag later weer kan aanpassen omdat ik nou eenmaal veel te groots denk. Tja, iets kleins groots maken, story of my life…

Geen ijsvogeltje wel mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *