Categorieën
Niet gecategoriseerd

30 september 2023, geen stress, dat hebben we ons voorgenomen!

Al zijn er genoeg zaken waarover we ons kunnen opwinden. Gaan we niet doen, no stress.

Wat geniet ik van het Nieuwe Testament, en wat lees ik een hoop nieuwe dingen. Die Johannes de Doper, hij komt er in Mattheus wat karig vanaf maar wat er wel staat is dat hij een reïncarnatie was van Elia, dat staat er gewoon, letterlijk. Ik vind het sws heerlijk al die verwijzingen naar het Oude Testament en wat is het dan handig dat je er net doorheen bent. Vooral Jeremia wordt veel aangehaald, mijn favoriete profeet!

Maandag komen de mannen weer naar de motor kijken, als het goed is. Tis ze afgelopen week niet gelukt. Gelukkig hebben we geen haast al is het nu al wel de vraag of we Zuid-Frankrijk gaan halen. Steeds meer berichten komen langs via de Franse “Welke sluizen werken wel en welke niet site”, dat er meer niet werken dan wel en ze hebben er veel, sluizen dan. De enige weg naar de middellandse zee die nog een beetje open is gaat via Parijs, dat vind Linn ontzettend leuk, ik denk er het mijne van. Heb het niet meer zo op steden al is een ritje door Parijs natuurlijk onvergetelijk. Maar wat ik zeg of we dat gaan halen is nog maar de vraag, althans met de Mithrandir.

Er zijn vast meer wegen naar het Zuiden, maar voor nu gaan we ervan uit dat we er komen. Voor ons liggen nog een paar boten die erheen willen en die geven nog niet op, wij dus ook niet. Eerst de motor weer ff aan de praat krijgen, no stress….

Één reactie op “30 september 2023, geen stress, dat hebben we ons voorgenomen!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *