Categorieën
Niet gecategoriseerd

Linn’s verhaal 1

Een stukkie schrijven.. waarom niet? Nog niet m’n beste kwaliteit merk ik gezien ik al een goed halfuur bezig ben met de bovenste zin. Ach alleen maar meer ruimte voor verbetering. Schrijven doe ik eigenlijk al lang en dan vooral het dansen met woorden trekt me aan. Taal fascineert me op een manier die ik nog niet goed kan uitleggen. Hoe de theatergoochlelaar de meeste illusies tot stand brengt met zijn babbel en het afleiden van de aandacht. Taal is een uitvinding die ik nog moet uitvinden. Hoe het je waarneming kan vernauwen tot verbreden en door de jaren heen een manier is geworden om een poging te doen tot het begrijpen van het leven.

Ik begrijp er nog niet veel van, maar de
pogingen blijf ik doen, en het opschrijven ervan kan me altijd dingen leren. Dus ga dat vanaf nu ook weer doen.

We zijn vandaag wat eerder gestopt met varen. Liggen nu lekker in de schaduw waar ik wel aan toe was, met een heerlijk aangebrand stoofpotje. Lekker ite!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *