Categorieën
Niet gecategoriseerd

6 september 2023, we zijn Fryslan alweer bijna uit!

De boot vaart als een malle nu er geen mosseltjes meer onder zitten, Max is er niets bij. We vliegen over het water, we halen zelfs boten in, vooral vissersbootjes.

Denk dat we vandaag wel ergens op de randmeren eindigen. Zijn er eigenlijk overal wel gratis aanlegplaatsen? Hier in Fryslan is dat wel het geval, zou mooi zijn als we dat zo kunnen houden. Officiële jachthavens zijn niet te betalen. Dat kaartlezen is toch wel weer even wennen. Moet bekennen dat we 1 x fout zijn gevaren maar ik had het gelukkig snel door. Kheb nog ff om te oefenen voordat we in Frankrijk zijn:-)

Op naar Utrecht via de Vecht, met een korte stop in Muiden. Ik kan me nog herinneren dat we vroeger de Vecht ook wel eens zijn afgevaren en dat heeft toen best indruk achtergelaten. De gigantische kastelen, buitenhuizen en mooi aangelegde tuinen staan me nog bij. Linn kan daar zo van genieten, van de natuur om ons heen, heerlijk om te zien. Wat zal het landschap ons gaan verrassen daar ben ik van overtuigd. Dat doet ze nu al.

Goed zorgen voor Zijn creatie, das eigenlijk alles wat Hij van ons vraagt. gek dat ons dat niet lukt, tis allemaal zo mooi. Op de 1 of andere manier willen of moeten we altijd meer dan we zelf nodig hebben en denken dan dat we dat niet kunnen missen, zo gek. Hoeveel heeft een mens nodig om gelukkig te zijn? Wat is geluk? Het zit echt in het kleine, in de stille momenten, in wat mij ontroerd. Machtig mooi om dat te mogen ontdekken. En er is nog zoveel meer….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *