Categorieën
Niet gecategoriseerd

3 september 2023, “je maakt wel gebruik van de steiger hier, maar je betaald geen belasting, dat is niet eerlijk.” Zei de man.

Ik vroeg hem of hij wilde dat ik weg ging. Nee, nee dat hoefde niet. Tsja, tis moeilijk uit te leggen waarom ik niet meer meedoe aan jan en alleman, tis ook niet normaal hoe ik leef. Maar wat vooral niet normaal is, is hoe God voor mij zorgt.

Nu wil ik het niet teveel over Hem gaan hebben, het moet hier geen EO metterdaad worden, maar het is echt ongelooflijk. Een maand of drie geleden legde ik mijn bijbel weg en vroeg de Heer of Hij mij wilde helpen met het duiden van de teksten en kijk nu! Ik heb bijna een nieuwe boot, en ben in de bijbel aanbeland bij Ezechiël, over overdreven helpen gesproken…

Nu heb ik Hem gevraagd hoe ik voor Hem kan getuigen, ik wacht nog op antwoord. Das wel spannend in mijn geval, tis niet dat Hij me rechtstreeks antwoord. we gaan het afwachten, de antwoorden komen vanzelf, ik ben er klaar voor.

Mij lijkt het geweldig om verhalen te gaan vertellen, verhalen over wat ik meemaak en hoe ik leef. Nou weet ik niet of dat interessant genoeg is maar wie weet kom ik op een format wat aansluit bij de huidige tijd. Ideeën genoeg net als verhalen, daarom zit ik niet verlegen. En er gaan er weer meer bijkomen! We gaan op pad, richting Santiago de Compostela. Tis nog geen karavaan, maar ik ben niet alleen….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *