Categorieën
Niet gecategoriseerd

30 augustus 2023, het gaat gelukkig vlot

De eerste lagen verf zitten er al op, vandaag nog een dagje verven en dan kannie drogen. Vrijdag gaat de Mithrandir er weer in, en dat is wel fijn want naar de wc gaan terwijl hij op het droge ligt is onhandig. Zo’n pomptoiletje is dan niet ideaal. Ten eerste pompt tie weinig water op, ten tweede is het lozen zo lastig, maar genoeg daarover! Krouwels staan bekend vanwege hun poep en pies verhalen, laat ik daar niet aan mee doen.

Wat heb ik er een prachtig weer bij overigens! Precies de juiste temperaturen om dit klusje goed te klaren en droog! Das toch wel handig als je aan het verven bent. Net als de accu’s komt de verf uit Nederland, van een relatief kleine fabriek in Leeuwarden. Tis ongelooflijk wat ik weer heb mogen ontvangen om deze klus te klaren, hoeveel mensen bereid zijn geweest mij te helpen. Dank daarvoor!

Mij is verteld dat de boot straks een stuk harder zal gaan en minder diesel zal verbruiken. Nou dat geloof ik wel. Die honderd kilo mosselen die we met ons meezeulden hoorde daar niet, dat gaat zeker schelen. Kan niet wachten tot vrijdag, wat een feest gaat dat worden. Maar nu eerst aan de slag, Oant Moarn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *