Categorieën
Niet gecategoriseerd

22 augustus 2023, de brics summit begint vandaag.

xi komt er zelfs voor naar Zuid-Afrika. Tis pas de tweede x dat hij dit jaar zijn land verlaat, de eerste x was naar zijn vriend poetin en nu naar zijn brics vriendjes, je kan wel zien waar zijn prio’s liggen. Ach het zal allemaal wel, toch?

Profeten, ze hebben het niet makkelijk. Ben net voorbij een deel waarin Jeremia ter nauwe nood werd gespaard. Tis makkelijker om mee te praten over koetjes en kalfjes, al gaat het met die beesten niet zo goed. Daar kan ik ook nog wel een onheilsstukkie over schrijven. Maar goed, voor de makkelijke weg heb ik nog nooit gekozen, en profeet worden is geen keuze, das een gegeven, daar doe je niets aan, tis wat het is.

Nou ben ik wel een nepprofeet, Jesaja, Jeremia, Eli en zo kan ik wel ff doorgaan, waren echte profeten, zij spraken rechtstreeks met God. Dat doet God niet met mij, ik heb het er al over gehad. Maar voor mij is Hij duidelijk genoeg, een goede verstaander heeft aan een half woord genoeg. Afgelopen zondag sprak een man deze woorden tot mij, ze vallen langzaam op hun plek. Ik moet nog zoveel leren, vooral luisteren, en der is niet zoveel tijd.

De juiste woorden, die moet ik vinden maar zoeken heeft geen zin. Gewoon doorlezen, blijven ademen en leren luisteren. Het komt en wie weet is het er al, heb ik het alleen nog niet door. Maar, gelukkig, wel dat Hij er is en voor me zorgt, dat is zeker…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *