Categorieën
Niet gecategoriseerd

4 augustus 2023, Tis toch wel lekker om met dit weer in een huis te verblijven.

Vooral om Sam, zo’n natte hond is killing in een boot. Maar ook je schoenen, je kleding, als alles nat is in een boot dan is het ook nat, errug nat. Maar het wordt wel weer tijd om verder te gaan, blij dat het volgende week weer wat droger gaat worden, de Mithrandir moet verder!

Ben ook blij dat er eindelijk wat scheurtjes komen in de berichtgeving over Oekraïne. MSM houd het nier meer vol dat poetin aan het verliezen is. Ondertussen heeft tie zijn elite troepen verplaatst naar Afrika en de grens met Polen om ons daar wat dwars te gaan zitten samen met China. Gisteren zijn, door China en Rusland, de volgende landen gepresenteerd als nieuwe leden van de BRICS: UAE, Saoedi Arabië, Venezuela, Iran, Argentinië, Indonesië, Bahrein, Nigeria, Mexico, Algerije en Egypte. De multipolaire wereld vormt zich voor onze ogen, het zijn enerverende tijden.

Ik heb begrepen dat ze rond 22 augustus met een nieuwe munt komen, een door, goud gedekte, digitale munt. Ze laten er geen gras over groeien. Waarom zouden ze ook? Het westen is vooral bezig met intern slavengezeik, transgenderbullshit en hoe je kinderen zo geschift mogelijk opvoed. Je moet het, trouwens, wel willen zien, voor de meeste Nederlanders gaat alles nog crescendo, die maken zich niet druk, nog even een last minut naar Griekenland, daar wordt een mens gelukkig van.

Een mooi bericht, gisteren, over de Friezen, dat ze het gelukkigst zijn. En dat terwijl ze 15k, per jaar, minder inkomsten hebben dan de rest van Nederland. Daarom ben ik hier, dat voel je. Als er een volk is dat begrijpt dat geluk niet in bezit, geld of vakantie’s zit zijn het de Friezen, ik ben vereerd en dankbaar dat ik hier mag zijn. Vandaag een spannende dag, daarover morgen meer:-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *