Categorieën
Niet gecategoriseerd

31 juli 2023, schaam me diep, ben al 3 dagen niet toegekomen aan de bijbel.

Afleiding, veel teveel afleiding hier in huis. Maar das niet raar, ben veel aan het lezen over hoe de winter te overleven op een bootje en wat ik allemaal moet doen om de boot erop voor te bereiden. De afgelopen 3 winters heb ik overleefd in een campertje en in een caravan, ik ben niet bang voor mezelf, ik overleef het wel, maar de boot moet niet zinken, das niet goed, dat moet ik voor zijn.

Tis er ook het weer voor, lekker op de bank scrollen met de radio aan. Het lijkt wel herfst, misschien wat warmer maar net zo onvoorspelbaar. Probleem is dat vorst en boten een dingetje is, dat werkt niet goed samen. Voordat het gaat vriezen moet je van alles doen zodat dingen niet uit elkaar barsten. Zie dat helemaal niet zitten, met vorst op een boot, daar is geen hol aan.

En ondertussen een beetje het nieuws in de gaten houden. Lekker, trouwens, dat het zo rustig is in politiek Nederland. Je hoort niets van die achterlijke mongolen die beweren dat ze het land besturen, heerlijk! Totale ruttestilte, wat een verademing. Nog een paar weekjes en dan verwacht ik dat de sprookjes over Oekraïne ook wel voorbij zullen zijn. Het heeft lang genoeg geduurd en veel te veel jonge mannen en vrouwen het leven gekost. Ik kom getallen tegen van 1,2 miljoen Oekraïnse soldaten slachtoffers, 1.200.000,00 jonge mannen en vrouwen die door de gehaktmolen van poetin zijn gedraaid. De grote vraag is waar al die miljarden aan wapens zijn gebleven die er door de westerse landen zijn heen gestuurd. Het zal mij niets verbazen als we die binnenkort dichterbij huis tegen gaan komen. Leuk zo’n Amerikaans clusterbommetje in de handen van een terrorist.

Ik kwam gisteren een advertentie tegen met een vacature voor teststraat medewerker. De ggd is zich, net als ik, aan het voorbereiden op de winter. Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Zouden er echt nog mensen zijn die volledig geloven dat de vaxxxins veilig en effectief waren? Dat er helemaal geen bijwerkingen zijn? Dat al die plotselinge doden, turbo-kankers en andere onverklaarbare ziektes uit de lucht komen vallen? Het is allemaal zo onwerkelijk, zo totaal krankzinnig. De oversterfte blijft maar doorgaan en niemand maakt zich er druk over. Het enige wat het cbs doet is de statistieken en de normen veranderen zodat het net lijkt of er niets aan de hand is. Wat een waanzin, overal om me heen, maar ik moet de winter wel gaan overleven! Zonder vaxxxin das een zekerheid!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: