Categorieën
Niet gecategoriseerd

25 juli 2023, gisteren afscheid genomen van 1 van mijn werkgevers.

Mijn klusbaantje zit erop. Kheb er veranda’s in elkaar gezet, bomen gerooid, hout, heel veel hout, gehakt en nog zoveel meer. Het was voor mij meer een soort sportschool, fysiek ben ik er beter van geworden, das mooi! En ik heb er weer veel geleerd, das ook mooi!

Bijvoorbeeld dat ik heel blij ben dat ik geen grote oude vervallen boerderij met een veel te groot stuk grond bezit. Verschrikkelijk! Wat een werk, wat een problemen, wat een last. Maar goed, ik heb er ruim 2 maanden heerlijk gewerkt, dank daarvoor!

Op zich is er nog genoeg te doen maar de eigenaren gaan op vakantie. Om dan in mijn ééntje door te werken zie ik niet zitten. Tis ook tijd! Tijd voor nieuwe avonturen. Tijd om verder te gaan….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *