Categorieën
Niet gecategoriseerd

23 juli 2023, zo tis nat buiten.

Nu is dat meestal als je op een bootje woont maar tis op dit moment wel errug nat. Gezellig weer die regen, dat mis je als je in een huis woont, dat getik op het dak, heerlijk. Kheb een olielampje aan voor de warmte want het is wat afgekoeld de afgelopen nacht. Knus zo, maar het moet niet te lang duren, tis hotseknots zomer, we hebben zon nodig!

En tis ook geen reclame voor fransje timmermansje, dit moeten zijn verkiezingen worden tenslotte! En die gaan maar over 1 ding en das het klimaat. Moet je je toch voorstellen dat jullie straks een kabinet krijgen met fransje als premier en jongetje jetten als zijn vieze premier, dat wordt lachen. Of gaat nederland massaal voor carolientje? Zou het wat uitmaken? Ik denk het niet.

Kheb gisteren zo heerlijk gegeten! Hieronder een foto van wat ik heb gemaakt. Tis een witte bonenschotel met bonen die ik eerst een nacht geweekt heb. Lekker maar ik moet continu naar de wc. Sorry, misschien iets teveel info voor op de vroege zondagochtend maar ik moet het ff kwijt. Nu heb ik het alweer over eten, gisteren ook al. Komt omdat ik honger heb. Ik schrijf deze stukkies altijd voordat ik ga ontbijten, moet ik op gaan letten, anders val ik nog in herhaling🤠.

Eten is voor mij dan ook prio nummer 1. Verder heb ik weinig om me druk over te maken. Nu heb ik 2.5 jaar geleden zakken vol met bonen en erwten gekocht dus verhongeren zal ik niet. Stukkie gerookt spek erbij, een uitje en wat knoflook, wat wil een mens nog meer. Vrijheid, dat wil een mens, en lekker eten, ik ga er weer voor vandaag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *