Categorieën
Niet gecategoriseerd

5 juli 2023, een vriend rade me aan het kennisboek te lezen/of beter, over te gaan schrijven.

Ik had nog nooit van het kennisboek gehoord. Maar kennis kan ik wel gebruiken dus kom maar op dacht ik! De envelop met een eerste deel van het boek stuurde hij naar me toe met daarbij een mooie, handgeschreven brief. Nu heb ik geen adres dus stuurde hij het naar mijn dochter die het eergisteren mee naar de boot nam.

Er was mij verteld dat het kennisboek het vervolg is op de bijbel, de koran, op eigenlijk alle heilige boeken die er zijn. In het kennisboek staan alle geheimen van het leven, tis een kosmisch boek geschreven met de licht-foton-cycloon techniek volgens de mensen die het lezen. Persoonlijk begrijp ik niet helemaal wat dat betekent maar dat zal aan mij liggen. Ik wilde het een kans geven, waarom niet?

Nu ben ik niet echt bijgelovig, zwarte katten doen me niets, onder een trap loop ik heel stoer door. Maar vanaf het moment dat ik de envelop met de tekst overhandigd kreeg voelde het niet goed. Na de eerste 2 bladzijden gelezen te hebben, voelde het nog slechter. Dat liet ik weten aan mijn vriend die mij aangaf vol te houden, dat dat een onderdeel van het proces is. Ik legde de pagina’s weg in de hondenkooi, dat was maandagavond, dinsdag deed niets het meer op de boot. Mijn radio, het waterpompje, de lampen, alle elektriek hield ermee op. Nu heb ik sinds zaterdag een kapotte accu maar op de andere werkte alles, tot dinsdagochtend, nog prima maar dinsdag dus niet meer. Ik zocht naar logische oplossingen, die zijn er altijd genoeg, maar besloot ook dat het kennisboek voor mij op dit moment niet geschikt is en vroeg Linn de pagina’s weer mee te nemen. Gisterenavond deed ze dat en wat denk je? Alles doet het weer. Kheb gisterenavond nog lang kunnen lezen in de bijbel, onder een lampje. Niet geschreven met een techniek, maar met Gods woorden.

Één reactie op “5 juli 2023, een vriend rade me aan het kennisboek te lezen/of beter, over te gaan schrijven.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *