Categorieën
Niet gecategoriseerd

2 juli 2023, af en toe knalt tie er flink in.

De afwijzing. Dit x had ik me er echt op verheugd en zowaar mezelf erop voorbereid. Dat is niet mijn gewoonte, ik stap meestal ergens zomaar op af en dan zie ik het wel. Maar goed ik zou het ook niet alleen gaan doen. Misschien is dat nou juist wel de bedoeling.

En dan krijg je te horen dat ze je niet nodig hebben. Om hele vage redenen. Natuurlijk voel je het al aankomen, ben niet gek, maar het blijft zuur. Verdorie wat jammer, het was een mooie kans om de straat weer op te gaan, te mooi.

Ik heb gisteren nog, van mijn zuurverdiende centen, witte handschoenen gekocht. en die waren op zich niet makkelijk te vinden. Ja via internet, alles is te bestellen, maar gewoon naar een winkel gaan, in diep Fryslan, en witte handschoentjes kopen, met cash geld, is lastiger. Maar dat is me dus wel gelukt! Ik moet de straat weer op, dat voel ik aan alles maar ik vind het eng, vandaar dat ik iets verzonnen had waardoor ik het niet alleen hoefde te doen. Maar goed dat gaat dus niet door. Zo jammer….

Kheb er echt wakker van gelegen vannacht, dat gebeurt niet vaak. Ben me er natuurlijk zeer van bewust dat ik verschillende reacties oproep bij de mensen om me heen. Vannacht heb ik iets gedaan wat Jouke altijd doet als hij een vraag heeft aan God. Dan pakt hij de bijbel en slaat hem open op een willekeurige plek waarin hij dan een antwoord vind. De eerste x dat ik de bijbel opensloeg kwam ik uit bij Ezechiël, over het einde van de wereld. Daar heb ik het al 3 jaar over dus daar wil ik het nu niet over hebben. De tweede x een stukkie over Paulus, of eigenlijk niet Paulus maar over een vreemde Joodse man die heel goed kan preken en die Paulus en de zijne helpt om het woord van Jezus te verkondigen. Een vreemde Joodse man. Nu verkondigd een mimespeler niet veel, Joods ben ik niet, en vreemd? Ik?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *