Categorieën
Niet gecategoriseerd

5 juni 2023, ik ben weer waar ik wezen moet!

Mijn laatste sleepie was een geweldige man die het net als ik nog nooit gedaan had en het daarom wel moet kunnen. En het is gelukt! De boot ligt waar hij moet liggen, nu aan de klus.

Handige koertje moet uit het arsenaal worden getoverd. Ooit zat tie er, kheb hem, al vroeg, aan de kant gezet. Handig zijn is leuk maar kan ook verdomd lastig zijn. Voor je het weet sta je ieder weekend ergens op een trapje om de boel op te knappen, voor mensen die je eigenlijk helemaal niet zo goed kent, maar die jouw hulp hebben ingeroepen omdat je zo handig bent. Je moet ook niet alles goed willen kunnen, al heb ik op dit moment meer aan handig zijn dan aan goed kunnen BBQ’n.

Over BBQ’n gesproken, omdat ik zo dom ben geweest geen diesel in de tank te gooien mis ik nu nog steeds mijn driepoot met vuurschaal. En dat is jammer want er wacht een haan op me. Waar ik werk, op dit moment, hebben ze een haan die blind is. Dat arme beest zit in z’n eentje in een kooitje, krijgt eten maar heeft verder niets om voor te leven. De eigenaren weten niet zo goed wat ze met het beest aan moeten, ik zie meteen een op de Q gebakken haantje, lekker!

Die haan moet ff wachten, straks op de fiets naar de watersportwinkel en hopen dat ze de filters hebben die ik nodig heb. Het gaat vast weer goed komen, kheb voor hetere vuren gestaan. En er komen nog veel hetere vuren aan…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *