Categorieën
Niet gecategoriseerd

29 mei 2023, kheb gisteren gefietst.

Sam heb ik in de boot gelaten voor een paar uurtjes en ik ben, met een geleende fiets, naar de langoren gefietst. Een jaar of 2 geleden had ik grote moeite met fietsen, wat zeg ik een jaar geleden vond ik Leeuwarden al ver vanaf Lekkum, maar nu? Gisteren moest ik een flink stukkie fietsen maar ik had nergens last van, zelfs elektrische fietsen knalde ik voorbij. Ik werd gewoon niet moe, niet buiten adem, geen pijntjes, of moeie benen, gewoon doorfietsen, nergens last van.

Wat een lekker gevoel is dat! Zelfs de wind had geen vat op me. En wat was het het fietsen waard, zo heerlijk gelopen met Frodo, Elanor en Luuna, dat pikken ze ons niet meer af. En Sam vond het ook prima. Op het heetst van de dag ligt hij toch het liefste binnen. Een geweldige dag die begon met een kerkdienst waar een 83 jarige dominee voorging. Geen video’s of tekenfilm gezien, alleen een man die Pinksteren duidde. Niet dat ik het helemaal met hem eens was maar dat doet er niet toe. Het was een mooie dienst.

Vandaag aan het werk en ik ga kijken of ik wat nieuws kan oppikken. Iran gaat vechten met Afghanistan hoorde ik. Afghanistan, 20 jaar oorlog met de Russen, daarna 20 jaar met de Amerikanen en nog zijn er mannen genoeg om een oorlog tegen de Iraniërs te beginnen. Laat ik maar gaan varen, niets is wat het lijkt, die oorlogen zeker niet…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *