Categorieën
Niet gecategoriseerd

24 mei 2023, mijn olielampje brand weer, tis koud.

Bijna juni, klimaatopwarming, wanneer? Ik probeerde gisteren door wat nieuws heen te worstelen, niet gelukt, same people, same shit. Ik kan beter mijn eigen nieuws maken, das een stuk interessanter en nog waar ook! Althans mijn waarheid, is er meer?

Exodus ben ik doorheen, het zal aan mij liggen maar waarom zoveel aandacht voor een tent met een altaar daarin? Is het echt nodig om 5 of 6x de maten, de kleuren, de stoffen en de materialen te herhalen? Het kwam op mij een beetje over als afleiding van waar het werkelijk om gaat, wat dat betreft is er niets veranderd.

Na het lezen van Exodus zat ik een beetje na te denken over hoe ik God zou kunnen eren. Goud en zilver heb ik niet, scharlaken stoffen ook niet, acaciahout niet, kheb niets van dat alles. Toen dacht ik, laat ik het gewoon vragen. En terwijl ik dat aan het doen was begon ik verschrikkelijk te lachen, natuurlijk weet ik hoe ik God kan eren! God is een BBQ’r, Hij is gek op de geur van gebraden vlees, net als ik. Hij noemt het zelfs een liefelijken reuk voor den Here.

Nu at ik gisteren een speklap, een flinke, en daar zit een angeltje aan. Speklappen zijn niet Zijn favoriete eten heb ik begrepen. Daarnaast ben ik het niet zo eens met de manier van slachten en bereiden, maar dat zijn details! God en ik zijn BBQ’rs, en das niet voor niets. Sam had gisteren een gans te pakken, hij schrok zichzelf een ongeluk en liet hem meteen weer los. Dat was jammer, anders had ik hem kunnen offeren, en opeten, de Mithrandir moet ook wat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: