Categorieën
Niet gecategoriseerd

5 mei 2023, feest!

Terwijl de hele wereld in brand staat gaan wij vandaag feest vieren. Zoals elke dag eigenlijk. De Nederlander viert veel feest, ze hebben er het geld voor, ze verdienen het, vinden ze zelluf.

Gisteren sprak ik een paar strijders. Met liefde en zonder geweld gaan ze een nieuwe wereld bouwen. Wel met behoud van pensioen, auto, koophuis, 4x per jaar op vakantie met de sleurhut en met kerst naar de kleinkinderen in Australië. Want daar hebben ze tenslotte voor gewerkt, dat hebben ze verdient.

Die gnoom uit Oekraïne was in Nederland hoorde ik, ondertussen bombardeerde zijn vriendjes het Kremlin. poetin zit nu in een schuilkelder, zou hij het niet vreemd vinden dat die gnoom hier was tijdens het bombardement? Dat tie een toezegging kreeg van rutte aangaande de f16’s en dat ene olongren, wat een kut is dat, roept dat de Nederlander bereid is voor Oekraïne te vechten? Zou vladimir aan liefde en geweldloosheid denken? Of aan wraak?

Israël wordt al dagen bestookt met honderden raketten van Iraanse en Chinese makelij. Soedan is een hel, rondom Taiwan loopt de spanning steeds verder op. In Nederland gaan we onze bevrijding vieren, bevrijding van wat?

Sorry stukkie, tis gelukkig nog vroeg, volgens mij zie ik de zon, zonet regende het nog even. Het wordt vast een prachtige dag. Ik hoop vandaag bij de langoren aan te komen! Kop op koertje, het leven is mooi! Geniet ervan voor zolang het nog duurt…

Één reactie op “5 mei 2023, feest!”

Tja Koert, het is hóóg tijd dat we WEER bevrijd worden! Bevrijd van de terreur van leugens die door politiek en media onophoudelijk over ons worden uitgestort……..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *