Categorieën
Niet gecategoriseerd

26 april 2023, woensdag alweer!

Nog 2 dagen om alles in gereedheid te brengen voor de grote volksverhuizing. Vandaag het 1 en ander opruimen en dan morgen nog ff naar de rommelmarkt. Kheb nog vaarkaarten nodig om te kunnen varen, wie weet kan ik die daar vinden.

Vaarkaarten. Tis wel makkelijk om te weten welke kant je op moet. Nu worden die kaarten niet zoveel meer gebruikt, moderne bootjesmensen gebruiken een app die verteld waar je heen moet. Een app gaat het niet worden, daar heb je prik voor nodig in je telefoon. Daarnaast heeft zo’n app, niets te maken met waar ik heen ga. Ik wil een vaarkaart. maar die vaarkaarten zijn duur! €17,99 voor 1 kaart! En dat terwijl de app gratis is. Ruim 40 gulden voor een kaart! Waarom zou dat zijn? Of ben ik nu weer een complotgekkie…

Dus die moet ik nog ff tweedehands scoren. Een kaart van 2008 of 2013 zal het toch ook wel doen? Zoveel zal er toch niet veranderen op de Friesche wateren? Voor de rest heb ik niet zoveel nodig, de Mithrandir is hartstikke compleet! Nou 1 ding ga ik wel missen, mijn matras. Precies 3 jaar geleden heb ik een matras laten maken voor in mijn eerste campertje en die paste ook in de huifkar en nu, zelfs, in de caravan. Maar in de boot heb ik er niets aan, ik ga in de punt slapen en daar loopt het in een punt, het woord zegt het al. Wat er nu ligt aan matras ondersteunt mijn oude lichaam niet helemaal naar behoren, dat gaat wel ff wennen worden!

Natuurlijk ga ik veel meer missen, vooral de prachtige tijd die ik, hier, mocht doorbrengen met mijn dochter. Ik heb het al een x geschreven, tis 1 van de gelukkigste periodes geweest uit mijn leven. Zoals aan alles komt er, hier, een einde aan. Maar niemand pakt ons meer af wat geweest is, deze tijd zit voor altijd in ons hart! Dank U Heer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *