Categorieën
Niet gecategoriseerd

7 april 2023, tis vrijdag, Goede Vrijdag zelfs, maar ik ga het niet over oversterfte hebben.

Als zelfs Bokito een plotselinge dood mag ervaren vanwege hartfalen, op zijn 27ste, dan vind ik het wel best. Laten we de buschauffeurs feliciteren, ze krijgen er 15% bij, naast een heel pakket andere voordelen! Tis feest in het streekvervoer vandaag… joepie!

Geweldig hoe het geld blijft stromen, hier 12% daar 15, wie bied er meer? Pensioenen, arbeidstijden, werkomstandigheden alles wordt verbeterd. U vraagt wij geven, zolang u verder uw bek maar houd. Die voedselbanken? Wegkijken alstublieft, oversterfte? Waar? Financiële instellingen die omvallen? Hoe bedoelt u? Er is toch geld genoeg!

William Samoei Ruto is de president van Kenia. William moet niets hebben van woke, lhbtqrstuvw vind William onzin. Hij heeft sws weinig op met het westen, in zijn ogen heeft 60 jaar hulp, van ons, niets dan ellende met zich meegebracht. Op zijn verzoek is Kenia dan ook gestopt met handelen in dollars. William wil er niet meer aan mee doen, hij gelooft er niet meer in. Afgelopen week zei William iets opmerkelijks, hij zei dat hij vanuit betrouwbare bron had vernomen dat er iets groots staat te gebeuren in de wereld. Dat het financiële speelveld in de aankomende twee weken drastisch gaat veranderen. Wat zou president Ruto weten wat wij niet weten?

Nou niets, ja ok, als je wegkijkt dan zie je het niet. Het is er een mooi weekend voor, om weg te kijken. Paasweekend! Wat ben ik blij dat ik het Evangelie van Thomas ben tegengekomen, Maria Magdalena’s Gospel, en het verhaal van Enoch. Dat ik meer kennis, meer Gnosis, heb mogen ervaren dan wat mij met de paplepel is ingegoten. Nu mijzelf nog meer gaan herinneren, zodat ik de woorden ga vinden en kan beschrijven wat ik ervaar, wat ik voel. Fijne Pasen😘🤠

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *