Categorieën
Niet gecategoriseerd

5 april 2023, ik ga het nog ff over alles wat er om ons heen gebeurt hebben.

Af en toe moet het, sorry. Tis zo’n gekkenhuis en ik merk dat steeds meer mensen afhaken. En dat terwijl het nu pas leuk begint te worden! Morgen ga ik weer verder met God, de Bron, vandaag gaan we het hebben over al die nepgodjes hier op aarde.

De afgelopen 2 weken heeft powell, das het baasje van de fed, meer dan 500 miljard dollar in de omvallende banken gestoken, das de helft van een triljoen. Ondertussen zegt hij nog steeds dat hij niet aan QE (quantitative easing) doet, (QE = geld van de belastingbetaler aan corrupte bankiers geven om rijker te worden) hij beweert het tegenovergestelde te doen. Het leuke is, in Europa hebben we het er gewoon niet over. Het valt me op dat we het hier nergens over hebben. De ecb , met crimineel lagarde als opperhoofd, doet gewoon wat het wil, rutte doet wattie wil, macronnetje, scholz en al die andere nono’s. En wij? Wij staren naar de beeldbuis en genieten van de talloze toneelstukkies die worden opgevoerd om ons bezig te houden. De zin van de onzin onderscheiden lijkt schier onmogelijk voor de gemiddelde consumptie zombie, waarom zou ie ook?

Terwijl, ik zei het al, het nu pas leuk begint te worden! Ze gaan nu elkaar de schuld geven. De oorlog in Oekraïne is namelijk verloren, op elke Rus verliezen 10 Oekraïners het leven en er zijn nu eenmaal, ruim, 10x zoveel Russen dan Oekraïners. Dat gaan ze nooit winnen. Al vechten er al meer dan 25.000 Polen in de Donbass met hun buren mee (das weer niet officieel, dat mogen wij eigenlijk niet weten), al sturen we voor miljarden aan wapens, de gemiddelde levensverwachting van een Oekraïense soldaat blijft een uurtje of 4 aan het front. Er moet een reden gevonden worden waarom het die clown in kyiv niet lukt om ondanks al die wapens wat succesjes te boeken, gelukkig is daar tRump!

Waar zouden ze zijn zonder hem. En hij laat zich ook zo graag gebruiken. Decoy, de vertaling volgens van Dale is lokaas, persoonlijk vind ik dat lokaas de lading niet dekt. Een decoy zorgt voor afleiding, voor een rookgordijn, dat is precies wat tRumpie doet. En de consumptie zombie gaat er lekker in mee, na mij de zondvloed.

Ach ik kan zo nog uren doorgaan, over een berichtje in het fd van gisteren bijvoorbeeld. Ooit werd ontkend dat ze bestaan maar nu mogen jullie ze gaan redden van mevr georgieva, baasje van het imf, de schaduwbanken. Ik kan het hebben over de oorlog in Israël, wisten jullie dat de US de betogingen tegen de regering van nethanyahu financiert? Of nog beter Nigeria! Waar de regering het contante geld gewoon heeft afgeschaft. Betogers worden afgeknald in de straten, banken vliegen in de brand. Of over de aardbevingen die nog dagelijks plaatsvinden, gisteren nog 1 in Papoea Nieuw Guinea. 7.1 op de schaal van Richter.

Morgen weer over de Bron van Zijn, die ik ontmoet in wat mij ontroert. Veel leuker🤠

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *