Categorieën
Niet gecategoriseerd

18 februari 2023, afgelopen 6 maanden zijn er teveel mensen overleden.

Heul veul Teveul! Maar het interesseert niemand wat. Wordt er gruwelijk veel geld verspilt aan oorlogen, wat alleen maar meer doden veroorzaakt, who fucking cares. In 2009 gaf henry kissinger een speech over het elimineren van de useless eaters tijdens een who conferentie. Nou dat gaat ze goed af. Met open ogen lopen ze lachend de dood tegemoet. Je doet het tenslotte voor een ander. Voor henry en zijn maatjes.

Maar heeft henry niet gelijk? Zijn we niet verworden tot nutteloze eters? Ik sprak mijn zoon over school, hij had een wiskunde toets gehad, wat verwacht je voor cijfer? Vroeg ik hem. Een cijfer krijgen ze niet meer, je kan het eigenlijk niet verkeerd doen. Hij heeft me uitgelegd hoe het werkt maar sorry ik snap er niets van. Het kwam erop neer dat je niet niet kan slagen. Maar het is wel leuk. Studeren heeft met leren niets te maken, het gaat om het invullen van je tijd. Nutteloze tijd.

Als er iets nutteloos is, in de ogen van de nutteloze eters, ben ik het wel. Daar ben ik me terdege van bewust en henry ook. Dat heeft tie, samen met zijn vriendjes, goed geregeld. Nou is dat ook zo hoor! Laat daar geen misverstand over zijn, aan mij zal niets gemist worden. Maar ik weiger nutteloos te zijn voor henry en consorten, ik doe er niet aan mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *