Categorieën
Niet gecategoriseerd

27 januari 2023, bijna 3 jaar geleden begonnen de eerste lockdowns.

Om de oudjes te redden sloten we de kinderen op in hun kamer. Mochten ze niet meer naar school, hun vriendjes of sportclub. We hebben ze meegenomen in een medisch experiment waar de gevolgen langzaam duidelijk van worden. En nu gaan we ze een oorlog insturen. 80 jarige mannen beslissen dat mijn 17 jarige zoon opgeofferd moet worden, als kanonnenvoer, ergens in een ver koud land. Heer help mij om te zorgen dat dat niet gebeurt!

Waanzin is het. Alles is een leugen maar ze willen het niet zien. Man wat ben ik gisteren weer op mijn hart getrapt, het doet zo’n pijn. Al kom je met feiten, al geef je alleen maar de realiteit weer, het heeft geen enkel nut. Ze zijn volledig gehypnotiseerd, zijn niet meer instaat naar binnen te kijken. Televisie heeft het denken uit gezet. De angst er ingepompt, de ego’s opgepompt en het geweten er uitgepompt. Door hun angst manifesteren ze wat er om ons heen gebeurt. Ik weet dat ik het ze niet kwalijk moet nemen, maar ik doe het wel…

Ze krijgen er 7% bij, al zijn de pensioenfondsen miljarden kwijtgeraakt de afgelopen jaren. Geen oudje die zich afvraagt waar dat geld dan vandaan komt. Ze hebben het tenslotte verDIENT. Stemmen volgende maand gewoon weer op de hand die ze voed. Al kost ze dat hun kleinkinderen. Heer, help mij mijn boodschap uit te dragen. Na 3 jaar schrijven wordt het tijd om uit de schaduw te kruipen. Uw wil geschiede, zeggen ze, maar volgens mij moet U ook een zetje hebben. Tis tijd Heer! Laten we wakker worden….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *