Categorieën
Niet gecategoriseerd

25 januari 2023, tis opgelost!

Ruben van Gaalen heeft het antwoord in dat rioolblaadje wat trouw heet. Maar je vind zijn naam ook in nu.nl, het ad, de televaag, het volks-verlakkerij-krantje en zo nog een paar. Ruben van Gaalen is de nieuwe ster aan het firmament! Vanavond bij op1 en dat achterlijke wijf van een jinek te bewonderen. Het ligt, volgens Ruben, nog steeds aan corona, beetje uitgestelde zorg en als klap op de vuurpijl! OMDAT MENSEN HUN HERHAALPRIKKEN NIET HEBBEN GENOMEN.

Het staat er gewoon en mijn familie is nog een x aan het tellen, daar ben ik van overtuigd! Heb ik ze allemaal wel gehad? Of zal ik er nog maar eentje halen voor de zekerheid! Ruben van Gaalen zegt tenslotte dat het moet. En MSM schrijft erover, dan moet het wel waar zijn!

Ik hoorde gisteren een buitenlander over Nederland praten. Dat we zo’n heldhaftig volkje zijn. Kheb er ff een teiltje bij gepakt. Ik hoorde gisteren een Nederlander praten, dat het wel goed is voor de planeet dat er wat mensen verdwijnen. Het was iemand die mij na aan het hart staat, hij kan me niet kwaaier maken.

Het maakt toch niets uit. Je kan er toch niets aan doen. We zien het wel! Dat is de instelling, de algemene mentaliteit, van dit volkje. en das kut. We zijn al met niet zoveel en ik hou van dit land. Van de mensen, van mijn familie. Toch zal ik van veel afscheid moeten gaan nemen in de aankomende weken/maanden. Het gaat hard nu, de onverschilligheid, stierlijke verveeldheid en verwendheid van de Nederlandse bevolking maakt dat ‘resistance futile’ lijkt. De ego’s zijn zo f*cking groot het is niet te beschrijven. Man wat ben ik er klaar mee…

Hoe vaak zou ik dit nu al geschreven hebben? Dat ik er klaar mee ben. Kutzooi. Het was een lange korte nacht, diepe zucht. Gelukkig heb ik mijn dromen. Alleen droom ik ze niet tijdens mijn slaap. Op 2 maart 2021 beschreef ik zo’n droom. over een karavaan, ooooo wat hoop ik nog steeds dat dat gaat lukken. Er zijn narren nodig. Met of zonder karavaan. Kop op koertje, je kan het….

Voor de Engels sprekenden onder ons, Dr. John Campbell over de oversterfte in de UK en Wales. En Ruben! Mocht je dit ooit lezen, weet je het zeker? https://youtu.be/ku2Fv7xnL1o

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *