Categorieën
Niet gecategoriseerd

22 januari 2023, weer een zondag!

Volgens mij ben ik al over de 1000 stukkies heen maar doordat ik ziek ben geweest en daardoor een aantal stukkies heb gemist ben ik de tel kwijt. Maakt ook geen donder uit. Ik blijf lekker doorschrijven! Het verveeld me nog steeds niet, de stukkies blijven zich aandienen en het helpt me om mijn aandacht erbij te houden. Waarbij? Bij wat er binnen in me gebeurt…

Er is veel afleiding, en, jonge, jonge, wat heb ik en wat laat ik, me vaak afleiden. Maar door deze stukkies blijf ik een beetje bij de les. Kijk ik niet alleen naar buiten maar ook naar binnen. Want beide zijn met elkaar verbonden, spelen een rol in wat zich rondom ons manifesteert. Ik ben zelfs in staat om wat buiten mij gebeurt te beïnvloeden, in mijn eentje! Man wat zou er gebeuren als we dat met meer mensen zouden doen?

De Europese unie gaat vallen, laten we dat als eerste manifesteren. Binnen 6 maanden als het even kan. De gevolgen daarvan zijn niet moeilijk te voorspellen, daar ga ik me dan ook niet mee bezig houden. Maar wel met welke mogelijkheden dat met zich meebrengt! Hoe een volk zich daarop kan voorbereiden, zich kan verenigen en herpakken.

Nu zullen mensen die dit lezen denken van: ooooo daar komt tie weer met zijn voorspellingen! Maar nee, dit is geen voorspelling. De EU gaat vallen als wij dat willen. Wat daar gebeurt heeft niets met ons te maken. Zodra wij dat gaan beseffen en in ons hart mee gaan dragen zijn we ervan af. Zodra wij gaan bouwen aan ons eigen volk, aan ons land en elkaar weer gaan waarderen en liefhebben is het over en uit. Zodra Friezen weer respect hebben voor het Fries zijn, voor het land en elkaar, is het mogelijk weer respect te hebben voor een ander. Verandering komt van binnen, laat ze daarbuiten maar aankloten.

God, de Creator, de Bron, het Universum of voor mijn part Wodan, Hij heeft duizend namen, speelt daar natuurlijk een belangrijke rol in. In samenwerking met Hem zijn we onverslaanbaar net als in de tijd van Magna Frisia. Tis aan de Friezen, aan het volk. Het enige wat we ervoor hoeven te doen is weer in elkaar gaan geloven, in het Friesche land, in de Schepper van al dat moois om ons heen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *