Categorieën
Niet gecategoriseerd

10 januari 2023, dat bericht over op gas koken.

Tja, moet ik er woorden aan vuil maken? Of die in het parool? Bij mij gaat het licht uit. Als je mij vraagt of er nog hoop is. NEEEEEEENNNNNN. Maar goed dat zullen ze ook van mijn stukkies vinden. Gelukkig maar…

Sowieso, hoop? Das wat Sam elke dag achterlaat in de berm. Hopen stront. Aaarrrggghhh.

Ik moet het hier ff neerzetten, opdat ik niet vergeet. Wat niet in de kranten staat is het volgende. Rusland, Turkije, Syrië en Iran zijn gezellig met elkaar aan het onderhandelen. Syrië onderhandelt met Turkije? Turkije? Eeeehhhh die houden de toetreding van Zweden tot de navo toch tegen? Daar hebben ze volgens MSM toch al jaren een inflatie van zo’n 70%? Daarom kunnen we ons daar toch laven aan goedkope Russische producten tijdens onze spotgoedkope vakanties? Dat Rusland daar tussen zit is begrijpelijk maar raar, niet dan? Je zou verwachten dat ze op dit moment wel wat anders aan hun hoofd hebben. Maar niets is minder waar! De Russen spelen op vele schaakborden, zijn ze goed in, schaken.

Dat verbond tussen Syrië, Turkije, Iran en Rusland is duizenden jaren geleden al beschreven door Ezechiël. De beste man leefde 600 jaar voor Christus, met recht een visionair! Alles wat er op dit moment om ons heen gebeurt is terug te lezen in twee oude geschriften, het oude en het nieuwe testament. Je moet ze alleen even duiden en dat doen we liever niet meer. Is ook weer begrijpelijk, tis geen rooskleurige toekomst die daar staat beschreven. Zeven magere jaren staan ons te wachten als je de boeken gelooft. Tot 2030 gaat het los! 2030? Waar ben ik 2030 eerder tegengekomen?

Oja! klausje van het wef. In 2030 you own nothing but will be happy! Toeval? Hahahaha, dat bestaat niet…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *