Categorieën
Niet gecategoriseerd

8 januari 2023, er is zoveel afleiding.

Zoveel niet waar, zo ontzettend veel gelul. Dat het niet bij te houden is. Probeer uit de eindeloze stroom informatie de waarheid maar te vinden. Ik begrijp uit de kranten dat de letters wlm racistisch zijn maar de letters blm niet. Zou dat waar zijn?

Zou het waar zijn dat de Nederlandse bevolking aan het krimpen is maar dat we daar niets over hoeven te vinden? We maken ons druk om stammen in oerwouden die aan het uitsterven zijn. Geld dat dan niet voor onszelf? Zo herbergt ons landje 1 van de oudste inheemse stammen der mensheid, de Friezen. Er zijn er nog zo’n half miljoen over. Zelf ben ik geen Fries, ben ik dan gerechtigd op te komen voor deze uitstervende stam? Of doet het er niet toe?

Ons landje heeft vorig jaar 400.000 ‘vluchtelingen’ opgenomen. Der zijn, volgens mij, officieel, nog zo’n 600.000 Friezen. Zouden de letters flm extremistisch zijn? Mag je opkomen voor een blanke minderheid? Ben je dan een extremist, of erger een terrorist?

Nog zoiets krankjorums. Op de werkvloer mogen volwassen mensen elkaar niet eens meer aanraken. Moet je op je tenen lopen om geen ‘grensoverschrijdend’ gedrag te vertonen. Ondertussen wordt aan kinderen op lagere scholen verteld dat ze geen meisje of jongetje hoeven te zijn. Geven travestieten spreekbeurten, worden ze meegenomen naar gaybars en queershows en roept 1 of andere democratische gnoom uit de US op om pedofilie te normaliseren. Kinderen moeten niet zo zeuren, ze hebben niet voor niets een gat.

En ik weet dat het allemaal afleiding is. Afleiding van waar het om gaat: God, of beter de Bron van Zijn die ik ontmoet in wat mij ontroert. Terug naar onze oorsprong is geen stap terug in de tijd maar juist een sprong voorwaarts. Zijn er al meer mensen die behoefte hebben naar die oorsprong? Om samen die stap voorwaarts te zetten. Niet voor JEZELF of op je EIGEN manier omdat jij BELANGRIJK bent. Maar voor HEM, via ZIJN weg omdat Hij de WAARHEID is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *