Categorieën
Niet gecategoriseerd

6 december 2022, jeetje!

Sinterklaas is voorbij en ik heb er geen woord aan vuil gemaakt! Wat een cultuurbarbaar ben ik toch. Triest…

Waar ik nog wel even naar gezocht heb is wat de bestedingen waren van de Nederlanders, in deze, voor de middenstand, belangrijke tijd. Ik kan mij tijden herinneren dat dat groot uitgemeten stond in de kranten. Kheb alle krantenkoppen gescant maar heb niets kunnen vinden. Wat doet het er ook toe?

Heksje ursula wil dat de ecb meer geld gaat bijdrukken. Geld is niet iets wat je verdient maar waar je aan verdient. Geld heeft geen waarde, tis een digitale illusie. Duitsland en Nederland sputteren voor de vorm nog een beetje tegen. Alsof ze niet weten dat de ecb nooit is gestopt met het bijdrukken van meer euroootjes. Quantitative Easing noemen ze dat. Lijkt een beetje op, eeehhhh, hoe noemde van Gaal dat ook alweer? Provocerende pressing, woorden vol lucht…

Das wel een leuke bijkomstigheid van elke dag een stukkie schrijven. Dat je meer gaat letten op hoe anderen dat doen. Wat voor woorden er gebruikt worden, hoeveel lucht er wordt verplaatst. Maak me er zelf vast ook schuldig aan, iets klein houden is niet makkelijk. Alles moet groter, beter, rijker, mooier, duurder, harder, hmmm zo kan ik nog wel ff doorgaan. Terwijl alles draait om een zmal leven, een leven als een ezel…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *