Categorieën
Niet gecategoriseerd

9 november 2022, de mid-terms verkiezingen zijn bezig.

Issie echt belangrijk? De oorlog in Oekraïne? Is tie er echt? De retoriek van xi, moeten we daar wat van vinden? Netanyahu weer in israel, who gives a fuck? Bolsenaro of Lula, spelen beide niet een spelletje? Scholz? Wat is dat? Macron? Laat me niet lachen. Stikstofcrisis? Hahahahaha…

Tis 1 grote poppenkast, een fabel, vol met leugens. Het vinden van getalenteerde hoofdrolspelers, die erin mee willen spelen, wordt steeds lastiger. Maar das niet belangrijk meer. Het niveau van spel is nog lager dan de gemiddelde eindvoorstelling van groep 8 van de lagere school. Bedroevend. Toch applaudisseren we in de hoop dat de spelertjes het zelf niet door hebben. Het zijn tenslotte onze acteurs. Wij hebben ze daar neer gezet.

Maar net als iedere voorstelling, het houd gelukkig een x op. Persoonlijk heb ik het einde niet gehaald. Heb de zaal iets eerder verlaten. Commentaar geven op de voorstelling wil ik niet meer, al is het nog zo verleidelijk. De spelers en het publiek zoeken het maar uit.

Buiten het theater vind ik, her en der, verspreid nog wat deserteurs, gaat het ons lukken te verenigen? Een nieuwe voorstelling te gaan produceren? Vanavond ga ik met Sietze om de tafel om een podcast op te nemen. We gaan op zoek naar een regisseur. Naar een nieuw script. Sietze is filosoof, de Fryske Filosoof. De filosoof en de nar, binnenkort in uw theater!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *