Categorieën
Niet gecategoriseerd

1 november 2022, november, november a month to remember.

Afgelopen drie jaar zijn ons iedere maand kleine beetjes vrijheid afgenomen. Is de mensheid gebruikt als proefkonijn, een groot gedeelte is vergiftigd. En zijn we bewust uit elkaar gedreven. De tweedeling in de samenleving is wereldwijd nog nooit zo groot geweest. En dat allemaal om ons in een cbdc modelletje te proppen. Een, “je bezit niets maar je moet je wel gelukkig voelen met wat wij je voorschotelen” model. En ben je niet gelukkig? Dan cancellen we je gewoon. Laten we je wegrotten op straat, in een reservaat of concentratiekamp. De mensen die pretenderen wel gelukkig te zijn houden toch wel hun mond. Te bang te verliezen wat ze denken te hebben.

Het waait buiten en niet zo’n beetje ook. Zo dadelijk, als het licht is, nog maar even langs de tamme kastanjeboom. Denk dat alles wat er nog hing er vannacht wel is afgewaaid. Wat een feest zo’n kastanjeboom. Zo zijn ze ongelooflijk geZONd. De enige noot waar vitamine C in zit, naast van allerlei andere stoffen die je helpen de komende winter door te komen. Ik ben daar een beetje ingedoken de afgelopen tijd en het is echt een wonder. Weten jullie dat de natuur alles precies op het juiste moment aflevert zodat wij geZONd kunnen blijven? Echt alles is er.

November, november a month to remember. We worden voorbereid op dieseltekorten, black-outs en voedseltekorten. Tis hier nog niet zo voelbaar en gelukkig vermeld MSM het ook niet maar in veel landen, hier niet ver vandaan, in de eu, is het al zover. Ons wordt de illusie nog wat langer gegund dat alles crescendo gaat. 190 euries hier, 10% extra loon daar, geld moet rollen! Blijf vooral spenderen met waardeloos geld. Terwijl alles er al is, je dat helemaal niet nodig hebt. De natuur heeft alles in overvloed voorradig. Vertrouw erop de aankomende maand…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *