Categorieën
Niet gecategoriseerd

22 oktober 2022, bijna 3300 doden, in Nederland, in week 41.

Volgens de cijfers van het cbs gisteren. 3282 om precies te zijn. Volgende week worden de cijfers bijgesteld, we zitten al ruim over de 3300. Dat zijn er zo’n 500 teveel. In 1 week.

De gevaxxten hebben het zelf ook wel door. Ik was gisteren op bezoek bij een oudere, kwakkelende man, volledig gevaxxxt. Een aardige man, een lieve maar ozo bange man. Hij heeft een zoon, Sjoerd. Sjoerd is een wappie. Toen ik Henk net leerde kennen, een jaar geleden, had hij daar grote moeite mee. Nu niet meer. Dat was duidelijk. Al geeft Henk nog niet toe dat het nemen van de gifspuiten niet de slimste zet is geweest in zijn leven, is hij stiekem trots op zijn zoon. Dat die zijn poot heeft stijf gehouden, niet mee is gegaan in het narratief. Waarom hij trots is wil hij nog niet uitspreken. Maar je ziet het aan hem. Je hoort het als hij over hem praat. Ik hoop dat Henk de moed heeft zijn zoon te vertellen wat hij voor hem voelt.

Nederland houd vrij nauwkeurig bij hoeveel mensen er in bepaalde leeftijdscategorieën zijn gevaxxxt. Volgens deze cijfers heeft 86% van mijn leeftijdsgroep zich laten vaxxxen met de zogenaamde basisprikken. 4% heeft tot nu toe de herfstprik genomen, dat zullen dan vooral zorgmedewerkers zijn neem ik aan. Wauw, 86%.

Het spel is zo goed gespeeld, ze zijn er ook al zolang mee bezig. Stromannen, op strategische plaatsen gestationeerd, zorgen voor steeds meer onrust. We worden meegesleurd in een grotesk eindspel geregisseerd door de duivel himself. En tis zo makkelijk eruit te stappen. De leugens de leugens te laten. Het kwaad het kwaad. Nee dat lieg ik, tis niet makkelijk. Maar heb je eenmaal je leven in Zijn handen gelegd dan wordt het dat wel. Dat komt omdat dankbaarheid je overspoelt, voor ieder moment, voor alles wat je ontvangt, voor het besef dat alles er al is. DankUwel Heer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *