Categorieën
Niet gecategoriseerd

23 augustus 2022, waar moet ik het over hebben?

Het is lastig.. Tis warrig in mijn hoofd. Joost zijn dood is te onverwachts. Een paar uur voor zijn dood had tie mij nog gebeld. Maar ja, ik lag al te slapen en dan staat mijn Nokia niet aan. Ik ben meer een ochtendmens, ga vaak met de kippen op stok, waarna ik ruim voor ze wakker ben. Ik hou van de ochtend. De opkomende zon, de dauw over de weilanden. De vogels die beginnen te blaten. Prachtig! Iedere ochtend weer een nieuw avontuur. Gelukkig vind Sam het ook helemaal goed! Hij geniet er net zoveel van als ik. Sam heeft, net als ik, nooit last van een ochtendhumeur. We zijn een mooi koppel!

fauci houd ermee op. 81 is de man. Ik heb het nog niet gecheckt maar hoelang duurt het voor het nieuwe congres is geïnstalleerd? In november zijn de verkiezingen en ze schrijven dat het een Rode Golf gaat worden. Zou tie daarom weggaan? Neeeee… zal toch niet?

Op zich wil ik het meer gaan hebben over wat er om mij heen gebeurt. Of nog beter, wat er binnenin mij veranderd. Maar dit soort berichten intrigeert mij. Zo’n fauci, die op tv zegt, dat hij de wetenschap is, 81 jaar, hoe dan? Ik kan er met mijn kop niet bij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *