Categorieën
Niet gecategoriseerd

16 augustus 2022, der waait een heerlijk koel windje mijn holletje binnen!

Het kan aan mij liggen maar gisteren was het hier niet tropisch. Het was lekker! Een heerlijk zonnetje, echt een lekkere zomerse dag. Maar, hel en verdoemenis! Volgens MSM zitten we al 8 dagen in een landelijke hittegolf. Wat een onzin! Droogte, verschroeide aarde, al sinds februari worden we bestookt met artikelen over deze gruwelijke zomer. Volgens gerrit zou dit voorjaar de heetste worden van alle voorjaren die hij had meegemaakt. Het heeft alleen maar geregend. Maar das nergens terug te vinden als je de kranten erop na slaat. MSM heeft het dit jaar alleen maar over HITTE. Als je over 10 jaar de kranten erop naslaat, wat voor weer was het in 2022, en alleen de koppen leest dan vraag je je af hoe we deze zomer overleeft hebben.

Oekraïne raakt een beetje uit beeld. Hoeveel miljarden aan wapens zijn daar, volgens MSM, ondertussen heen gestuurd? Nou volg ik die oorlog niet echt via MSM, tis leuker YouTube filmpjes te bekijken van mensen die in Rusland of Oekraïne wonen. Dan kom je erachter hoe complex alles in elkaar zit in die landen. En hoe ontzettend gewoon de mensen zijn die daar wonen.

Ben zo klaar met de leugens. Met de manipulatieve manier van het brengen van ‘nieuws’. Het houdt me wakker. Hoe lang gaat dit nog duren? Ik ben er zo klaar mee…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *