Categorieën
Niet gecategoriseerd

21 juni 2022, kheb gisteren maar ff een winterjas gekocht vanwege de tropische temperaturen kids!

Kweet het niet maar hier in het noorden is de temp nog niet boven de 22 graden geweest. Nou is dat lekker hoor maar ik kan die dagen tot nu toe op 1 hand tellen. Toch lees ik niets anders dan dat het hel op aarde is qua temperaturen, hoe dan?

Vrouwenhaat! Volgens die heks van een kaag zit dat weer op het niveau van de middeleeuwen. Dat zoemt nu al dagen door mijn hoofd. Ik zie Fortuyn nog liggen, en van Gogh. Ik denk dan aan de beveiliging van Wilders, Vrouwenhaat? Waar haalt dat mens het vandaan.

We gaan onze kolencentrales opstarten maar de koeien moeten het land uit. We moeten elektrisch rijden, van het gas af, niet meer vliegen, vegetarisch eten, kleiner wonen, meer vaccinaties, weer in lockdown, mondvodden voor. Onze premier heeft, eigenhandig, de oorlog verklaard aan Rusland.

Tegenstanders gaan demonstreren. Op een weiland in Stroe. 10.000den worden er verwacht. Plantenvreters doen niet mee. Rij je in een tesla ook niet. Zit je, vol ongeduld, te wachten op je volgende booster dan blijf je zeker thuis! Warmtepomp liefhebbers, mondvodden lovers, oorlogs-gekkies en zonnepanelen fetisjisten halen hun neus op voor demonstreren. Balen als stekkers dat het land vast komt te staan.

Verdeel en Heers! Tis al eeuwenoud. Verdomme waarom trappen we er elke x weer in. Wat zo verdomd geniaal is, is dat beide partijen eigenlijk hetzelfde willen en dat dat gevoed wordt door de tegenstellingen. De boer wil door kunnen gaan op dezelfde voet, de trucker wil voedsel over de wereld heen blijven rijden, de vegetariër wil avocado’s blijven vreten, de zonnepanelen fetisjist wil het gebrek aan zon compenseren met vliegvakanties naar de zon. Niets willen we inleveren, we willen terug naar normaal…

28 juni komt Regina praten over vrijheid, zij doet niet meer mee. Ik hoop dat er meer mensen komen die beseffen dat het anders moet, dat het oude normaal niet normaal was. Dat alleen wij de verandering in gang kunnen zetten, door niet meer mee te doen en echt te kiezen voor onze vrijheid!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *