Categorieën
Niet gecategoriseerd

28 mei 2022, ik mag weer koken kids.

Twee dames houden een mini-retraite en ik zorg voor de inwendige mens. 1 van de dames is gek op Indiaans eten dus heb ik, gisteren, indiaanse kaas gemaakt om Saag Paneer te maken. Met een bloemkool, linzen curry en een met steranijs, kardemom en een kaneelstokje gearomatiseerde kokosrijst, maakt dat een overheerlijk maaltje! Vanavond is het verzoek een ouderwetse tomatensoep met een gevuld broodje. Dat lijkt een makkie maar vergis je niet! Ik wil het broodje vullen met gegrilde groenten van de BBQ, of beter gezegd de driepoot. En das gezien het huidige weerbeeld best een uitdaging. De herfst is namelijk, alweer, begonnen. Man, wat een kloteweer, mijn snijbonen waaien bijna de grond uit…

Zo dadelijk aan de slag met het ontbijt, pannenkoekjes, aardbeien uit de (kas) tuin en een vers kaascroissantje. Kopje koffie, thee en jus derbij, klaar is Kees!

Mini-retraites, 1 of 2 dagen tot rust komen, niets moet. Geen schipholstress, aankomen wanneer je wil, wandelen met Elanor, Smurf, Lou en Frodo, en genieten van moeder aarde. Het weer kunnen we helaas niet regelen maar binnen is het warm. Mochten jullie mensen kennen die toe zijn aan een mini-retraite laat een berichtje achter. Hé gelukkig het begint weer te regenen🤠. Op naar het ontbijt…

Één reactie op “28 mei 2022, ik mag weer koken kids.”

Ja de Langoren bende staat te trappelen om aan de wandel te mogen en je inzicht te geven. Want het zijn ware leermeesters!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *