Categorieën
Niet gecategoriseerd

19 mei 2022, zo de eerste Samen Eten sessie gehad en er was niemand kids.

Dat klinkt dramatisch maar ik ben er niet zo rauwig om. Het moet langzaam gaan leven en met 0 mensen bij de eerste kan het alleen maar beter gaan. Wie weet volgende week! Of na de zomer, elke woensdag, Samen Eten, voor wie Samen wil Zijn.

Na de zomer, nog een ruim een maand en dan begint tie. Het gaat een hete zomer worden. Sri Lanka is nu al officieel failliet. Sinds deze week zit het land, net als ik, in default. Politici worden uit hun huizen verjaagd waarna deze in de fik worden gestoken. Alledaagse producten zijn onbetaalbaar geworden of niet te krijgen. Wat doen mensen dan? Ze zoeken een schuldige.

Sri Lanka is ver weg. Dat zal hier niet gebeuren toch? Daarnaast zijn onze politici zeer betrouwbaar. Onze premier doet dingen die niet mogen volgens de regeltjes, das mooi niet? Dan kan het in ons k*tlandje niet stuk.

Hoelang nog? Hoe maak je er meer mensen van bewust dat er echt een mega verandering aan het plaatsvinden is en dat wij als mensen een taak hebben deze in goede banen te leiden. 2 jaar stukkies schrijven, van mijn kant, heeft iig totaal geen effect gehad. Er worden wel steeds meer mensen zich bewust van het feit dat het niet klopt lees en zie ik om me heen. Toch maakt dat me er niet gerust op. Wat ik vooral zie is meer verdeeldheid. Bewust gecreëerd door zij die aan de touwtjes trekken. Wat er om ons heen gebeurt is een geregisseerd toneelspel waarin de meeste spelers zich niet bewust zijn van hun rol. Hoe doorbreek je dat? Er is niet zoveel tijd meer…

5 reacties op “19 mei 2022, zo de eerste Samen Eten sessie gehad en er was niemand kids.”

Hoi Koert,

Helaas niet aanwezig bij het samen eten. Vanuit Frankrijk was dat ook niet echt een optie. Wellicht begin juni,

Hoi Koert,

Ik lees regelmatig je blogs en vind het jammer dat ik hier niets over wist.
Volgende keer kom ik zeker langs met wat maten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *