Categorieën
Niet gecategoriseerd

17 mei 2022, womxn kids.

‘The Great Replacement‘ van de vrouw als moeder, van de vrouw als geheel. Womxn schreef een voormalig first lady in haar reactie op de heisa die is ontstaan rondom abortus in de US. Een paar rechters willen de wet veranderen zodat het niet meer landelijk geregeld is. In Amerika is abortus big business, tis een geweldig verdienmodel. Je verdient aan de abortus en aan wat je eruit haalt. Dubbelop verdienen, wie wil dat niet?

Zoals jullie weten heb ik een tijdje op een cruiseschip gewerkt. Op de QE2, in die tijd een bekend schip. Niet zolang hoor, man, wat was dat hard werken voor heel weinig geld. In Miami belde ik met mijn vriendin in Nederland en ze vertelde me toen dat ze naar het ziekenhuis was geweest voor een abortus. Ik zal de plek waar ik toen stond, in die haven in Miami, nooit vergeten. Dat moment staat in mijn geheugen gegrift.

Ik wist er helemaal niets vanaf, mijn vriendin was 10 jaar ouder en had me niets verteld over haar zwanger zijn. Dat ze deze keuze had gemaakt snapte ik heel goed, onze relatie was er niet 1 die eeuwig stand zou houden, ze zou er zeker alleen voor staan. Toch greep het me aan, daar in die gigantische haven in Miami. 30 jaar geleden, raar idee.

Womxn. Disney verwelkomt kinderen niet meer met ‘Hello, boys and girls’ dat is niet genderneutraal. Dragqueens bezoeken lagere scholen om kinderen te vertellen dat ze niet hoeven te kiezen of ze meisje of jongetje zijn. De wereld op zijn kop.

‘The Great Replacement of the Humxns’. Onderscheid is not done. Aangesloten op het www bewandelen we het pad van ‘The Ministry of Truth’. Wat recht is is krom, wat goed is is fout. Dit moet stoppen, verdomme dit moet stoppen…

Calvin Klein advertentie afgelopen Moederdag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *