Categorieën
Niet gecategoriseerd

11 mei 2022, “met die mensen werk ik niet Samen”, zei ze lieverds,

“die doen het niet op mijn manier. Daar kan ik niet achter staan.” “Dat softe geneuzel! Daar doe ik niet aan mee”, zei hij, “ik wil harde actie!” “Wij kunnen ons niet vinden in hun denkwijze”, zei het groepje, “Dat is niet ons niveau.” “Daar kan je toch niets aan doen”, zei de oude man, “zorg maar voor jezelf.”

Verdeel en Heers! Daar draait het al eeuwen om. Ongelooflijk dat dat, ondanks dat je als individu de mogelijkheid hebt om overal je informatie vandaan te halen, nog steeds werkt. Je zou zeggen dat het vroeger veel makkelijker was om mensen te misleiden maar niets is minder waar. Ons wordt, al honderden jaren, zoveel onzin ingefluisterd, we hebben geen idee meer wie we zijn.

Het doet mij steeds meer pijn, ik wordt er steeds gevoeliger voor. Eigenlijk is alles op een leugen gebaseerd. Ooit las ik ergens dat er meer waarheid te vinden is in de Griekse mythen en sagen dan in onze geschiedenisboeken. Ik denk echt dat ons leven er heel anders uit kan zien als wij daarvoor kiezen, alleen ben ik er nog niet helemaal uit hoe dan! Ik hoop dat ik nog genoeg tijd heb om daarachter te komen. Genoeg tijd om mezelf te herinneren…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *