Categorieën
Niet gecategoriseerd

9 mei 2022, er moet wel iets heftigs aan de hand zijn bij het cbs lieverds!

Week 19 is gestart! Waar zijn de doden van week 17? Het cbs is een ambtelijke organisatie! Daar zijn ze altijd punctueel toch? Dat mensen nog steeds doodgaan is een ding wat zeker is. Jeroen van Donselaar bv een fervent gitarist uit Utrecht. Vorige week is hij, op het podium, in het harnas, omgevallen en overleden. Gewoon boem, dood, hartaanval, 50 jaar, volgens de krant stierf hij met een glimlach, dag Jeroen!

https://rumble.com/v13v4sv-2000-mules.html

Het wordt een druk weekje! Naar mijn verwachting gaan we starten met “bloody monday” op de beurzen. Daarnaast is er een docu uit gebracht over verkiezingsfraude in de US, “2000 mules” genaamd, ik zeg kijken! Raakt het geduld van China met Taiwan op en gaan we steeds meer horen over hoe het nou echt gaat daar in het oosten. Ondertussen horen we geen “gaffe’s” meer van sloppy joe maar komt aan het licht dat hij zelf de gaffe is.

https://rumble.com/v13v4sv-2000-mules.html

Stagflatie, we zitten er in Europa midden in. Deze week gaat duidelijk worden dat de strategie van die heks van een lagarde niet werkt. Dat serpent blijft gewoon geld drukken! Moet ook wel als je iedereen loonsverhoging geeft maar er niets wordt verdiend, dat geld moet ergens vandaan komen, bijdrukken dus…

https://rumble.com/v13v4sv-2000-mules.html

Een druk weekje als je het wilt zien. Daar ligt het grote gevaar. Zelfs bij veel wakkere mensen voel je dat ze niet doorhebben wat de implicaties gaan zijn. Vlees gaat onbetaalbaar worden, maakt niet uit ik ben vegetariër. Brood idem dito, ach dat eet ik niet. We zijn er zo aan gewend dat alles er is! Wat moet je met zo’n wakkere, linksdraaiende veganist die niet doorheeft dat zijn rechtsdraaiende yoghurt met goji bessen en gestampte quinoa net zo goed onbetaalbaar gaat worden. Als het al te krijgen is.

https://rumble.com/v13v4sv-2000-mules.html

Na twee jaar de onheilsprofeet uithangen zou je zeggen dat ik er wel klaar voor ben maar niets is minder waar. 1 van de belangrijkste dingen die ik nog mis is een graanmolen. Mocht iemand er 1 tegenkomen dan hou ik me aanbevolen. Ik maak graag pannenkoeken en daar heb je meel, eieren en melk voor nodig. Graan heb ik, kippen ook, al heeft Sam er 1 doodgebeten, en de buurman heeft melk. Nu de molen nog. Pannenkoekjes in de ochtend, lekker man!

https://rumble.com/v13v4sv-2000-mules.html

https://rumble.com/v13v4sv-2000-mules.html

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *