Categorieën
Niet gecategoriseerd

5 mei 2022, donderdag alweer lieverds!

De dagen vliegen voorbij. Gisteren heb ik een perzikboom, een kersenboom, een appel en een perenboom gepland.Kleintjes hoor maar wat een genot om te weten dat er over een aantal jaren kinderen zullen zijn die kunnen genieten van hun vruchten! Lekker man, wie weet maak ik het nog mee!

Sperziebonen, snij en tuinbonen staan ook in de grond. En de tomaten, andijvie en sla. Naast rode en spitskool heb ik bloemkool gepland. Volgens velen gaat het me waarschijnlijk niet lukken die tot volle wasdom te brengen, dat schijnt heel moeilijk te zijn. Mocht er iemand zijn die dit leest met tips dan hoor ik ze graag!

Want ik wil ze graag Samen Eten, ergens in augustus? Misschien september zou dat moeten lukken. 1 ding is zeker, 11 mei zijn ze nog niet klaar. Das volgende week woensdag alweer, ik mag wel opschieten…

Vandaag gaan we ‘teen en ander uitwerken. Het plan is dus om te starten met iedere week een Samen Eten dag, waarbij mensen ook een nachie kunnen blijven slapen. Met natuurlijk, donderdagochtend, een ontbijtje op bed met een vers eitje van de Moeder Aarde kippen. Zacht of hard gekookt naar keuze! En dat voor minimaal €60 voor 1 persoon of €100 voor 2 personen. Mocht je het meer waard vinden dan is dat natuurlijk prima. Wil je met een groep komen? Altijd goed, geSellig!

De inkomsten zetten we om in meer zaden, bomen en planten. Misschien in de toekomst een extra kip of een biggetje. Een koe lijkt me wel lachen, vroeger heb ik nog met de hand gemolken denk niet dat me dat nog lukt. Maar alles is te leren daar kom ik iedere dag weer achter! Nu eerst op naar 11 mei, komen jullie Samen Eten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *