Categorieën
Niet gecategoriseerd

22 april 2022, wat nou als het niet goed komt lieverds?

De katharen liepen zingend de brandstapel op tot in 1321 de laatste verbrand werd. Er schijnen in Iran in India nog kleine groepen mensen te zijn die geloven in het Zoroastrianisme maar die zijn te verwaarlozen. Ruim duizend jaar vervolging heeft zijn sporen achtergelaten.

https://youtu.be/6ITQLyuzxUw

Op school wordt ons niets over de Gnostiek geleerd. Zo’n invloedrijke stroming waar we zoveel aan te danken hebben is volledig verdwenen uit de geschiedenisboeken. De bijbel is verworden tot een marketing pamflet voor het huidige christendom, nergens vind je ruimte om anders te denken. We leven al decennia, zo niet eeuwen, in een christelijke dictatuur gebaseerd op een democratisch sprookje.

https://youtu.be/6ITQLyuzxUw

En wat nou als het niet goed komt? Als de David Icke’s, de Marcel Messings, de Willem Engelen of de Ralph Smart’s het niet bij het rechte eind hebben en we weer naar de brandstapel worden geleid? Omarmen we dan net als de katharen ons lijden? Blijven we dan geloven in de liefde, in licht en vrede? Ik zie het, op dit moment, niet gebeuren, sorry.

https://youtu.be/6ITQLyuzxUw

Sta op en herinner jezelf! Is er nog wel tijd genoeg om het ons te herinneren? Laten we het erop houden dat we aan het werk moeten, opgeven heeft geen fuck zin. Vanavond logica 3, het wordt een drukke dag. Tot morgen😘🙏🏼🤠

https://youtu.be/6ITQLyuzxUw

Één reactie op “22 april 2022, wat nou als het niet goed komt lieverds?”

jezelf herinneren ? verwacht je een gezamenlijke verlichtings-wonder.
de reis gaat naar binnen, zien dat jij helemaal niet bent wat jij en anderen van jou denken wat jij bent.
toegeven dat je misschien gewoon een klootzak bent die tot nu nooit z’n verantwoording genomen heeft en altijd anderen de schuld geeft.
ach het maakt ook allemaal niet meer uit Koert.
hoe zeiden ze dat nou ook al weer oja verbeter de Wereld begin bij jezelf

misschien is het beter te vergeten wat je allemaal geleerd hebt en vergeten wie je dacht dat je bent, want dat is een illusie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *