Categorieën
Geen categorie

24 maart 2022, vandaag is jullie tante jarig kids, lang zal ze leven!

53 is ze geworden, maandag wordt ik 54. Ik heb haar net een appje gestuurd waarin ik haar feliciteer. Maandag stuurt zij mij waarschijnlijk een appje waarin ze mij feliciteert en dan zit ons contact voor 2022 en de eerste maanden van ‘23 er weer op.

In 2020 stuurde ik haar soms weken achter elkaar filmpjes, teksten en plaatjes om haar, net als mijn vader en mijn broer, te waarschuwen voor wat ik nog steeds zie als de grootste misdaad ooit in de geschiedenis van de mensheid uitgevoerd. Met 0 resultaat, niets, nada, nikkus. Ik weet zeker dat ze ondertussen al 2x geboosterd is net als haar 3 zonen en ex-man. Ze zet die dingen notabene zelf, dan moet je het goede voorbeeld geven.

Ik ben ervan overtuigd dat ze geld heeft gestort op giro 666 net als de rest van mijn familie. Of het nu gaat om ooms, tantes, neven of nichten, alles en iedereen is volledig in de ban van het narratief, het voorgeschreven narratief, vooral niet zelf nadenken.

Lang zal ze leven! Leeft ze wel? Sorry, dat vraag ik mij steeds vaker af. Leven deze mensen wel? Of, en dat is natuurlijk zeer wel mogelijk, zie ik het leven totaal verkeerd?

Toen ik gisterenmorgen, na het schrijven van mijn stukkie, naar buiten liep zwom Willie de Zwaan net voorbij. op de foto kan je hem nog zien. Sam drentelde om me heen terwijl ik genoot van de eerste zonnestralen en de rust die Willie uitstraalde. Boven me hoorde ik Woody weer lustig kloppen tegen de oude boom, op zoek naar houtwormpjes of misschien wel werkend aan een nieuwe generatie Woody’s. De waterhoentjes scharrelden door het weiland en krijsende meeuwen vlogen over. Een gigantisch grote haas rende ver weg door het land, gevolgd door 2 andere, koolmeesjes flitsten voorbij. Het was 1 groot feest gisterenochtend, man wat heb ik genoten. Man wat heb ik geleefd!

Ik hoop dat mijn zusje vandaag gaat genieten. Dat ze het leven voelt. 1 wordt met wat er om ons heen gebeurt waardoor tijd er niet meer toe doet. Gisterenochtend was ik even onderdeel van het leven, mocht ik 1 zijn met wat er werkelijk toe doet. 53 is nu onze ‘leef’ ‘tijd’ zus, ‘leef’ lieverd, vergeet de ‘tijd’.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *