Categorieën
Geen categorie

25 maart 2022, tis weer vrijdag lieverds, en het wordt weer een prachtige dag!

Vannacht was het wel koud btw, moest er om 2.30 ff uit en jeetje wat koud. Maar de zon (das die grote gele vlek naast me op de foto) piept alweer op links van mij, het zo weer warm, lekker!

Wat niet zo lekker gaat is het aantal doden per week. Tis prachtig weer maar we vallen bij bosjes om. Al staan er elke week weer mensen op uit de dood toch blijven de aantallen stijgen, het is niet te verdoezelen. Al die maatregelen, al die zogenaamde effectieve en veilig prikjes, mensen blijven doodgaan, en das toch niet de bedoeling…

Het was ‘mijn’ bedoeling om hier de inconsequentie’s van het beleid uit de doeken te gaan doen. Om de verschillen, in maatregelen, tussen de europese lidstaten uit te leggen. Die informatie is op de 1 of andere manier niet in MSM te vinden. Maar ik kom er niet uit, sorry. Het is zo absurd, zo totaal geschift dat het niet in 1 stukkie te beschrijven is, daar heb ik een boek voor nodig. Ben al vanaf 5.15 aan het schrijven maar tis niet in een paar zinnen te vatten. Ik kom er nog eens op terug.

Chaos, wat een ongelooflijke chaos is het op de wereld. Sloppy joe gaf in zijn speech voordat hij naar europa vertrok aan dat hij er op uit was te strijden voor een New World Order! Gebaseerd op westerse normen en waarden. Hier in ons k*tlandje horen we er weinig over maar zoek eens op ‘laptop hunter biden’, laten we het daarna nog eens over normen en waarden hebben.

Tis chaos in mijn hoofd vandaag, iedere alinea in dit stukkie is al 5x verbeterd, verwijderd of opnieuw geschreven. Der is teveel wat ik kwijt moet. Ik ga maar met Sam uit, hij loopt te miepen. Vandaag mag ik in een tuin werken, hopelijk schoont dat de boel een beetje op. Daarnaast nog ff naar de markt. Ik hou van jullie, mooie dag.

2 reacties op “25 maart 2022, tis weer vrijdag lieverds, en het wordt weer een prachtige dag!”

Ik had een stukje geschreven in een koffiecorner op een motorforum met een linkje naar hoe ze gemanipuleerd worden nadat veel mensen schreven dat ze ziek zijn, cojona hebben.

Ik heb het hele motorforum over me heen gekregen. Aan alle kanten bekritiseerd, dat ik doordraaide en weet ik wat. Men wil daar niets meer met me te maken hebben omdat ik heel even een stukje waarheid had geschreven.

Uiteindelijk heeft de moderatie alles verwijderd met de melding NEPNIEUWS.

Men wil het gewoon niet weten.

Het gaat lekker weer worden vandaag en ik denk dat het weer motorrijden gaat worden. Gaat ritje worden in mijn uppie, want geen hond wil nog met me mee. Lachwekkend eigenlijk, maja….

Fijne dag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *