Categorieën
Geen categorie

23 maart 2022, je zou wel een feessie verwachten lieverds!

Maar niets, nergens.. Zouden er mensen zijn die het jammer vinden dat we elkaar weer mogen aanraken? Zonder mondvod in de trein mogen zitten? Ik ben ervan overtuigd. Heimwee naar de lockdown, mooie titel!

Tis goed om te weten dat Oostenrijk, Ierland en Denemarken de maatregelen alweer aan het herinvoeren zijn. China gooit het hele land weer op slot. Er is een nieuwe variant onderweg, ik voel het aan mijn water. Maar ff afwachten hoe die gaat heten.

Er is meer onderweg, hebben jullie wel eens gehoord van de digitale renminbi? Of e-cny? In China rolt zo’n beetje elke stad ze uit. Volgens het financiële dagblad gaat de bevolking er niet veel van merken maar geeft het de politiek meer controle over de economie. Meer controle over de economie? Nee meer controle over de bevolking, dat is waar het om draait! In hetzelfde artikel stond dat de ecb en de fed nog niet zover zijn, tis net Corona. Herinneren jullie je januari 2020 nog? Wij gingen nog ff lekker skiën terwijl de Chinezen dood in de straten neervielen volgens MSM! Die zogenaamde ziekte zou niet hierheen komen, 2 maanden later zaten we in een lockdown.

Zowel de ecb als de fed hebben hun digital currency klaarstaan voor ons burgers. Het is een kwestie van een druk op de knop en ze rollen de boel uit. Moet natuurlijk ook wel! Kijk eens naar onderstaand plaatje over het bijdrukken van de dollar in de afgelopen 50 jaar. 50 jaar geleden kocht je 26 biertjes voor 1 dollar, een zilveren gulden van wilhelmientje hielp je de week door. Die dollar is geen fuck meer waard, net als de euro btw, daar hebben ze er net zoveel van bijgedrukt. Een nieuwe currency is de oplossing, met als onderpand het gedrag van de burgers. Ik ben ervan overtuigd dat de ‘Olander’ goed gaat scoren.

Het zal gebracht worden als de oplossing voor de aankomende recessie en de meeste mensen zullen het weer slikken als zoete koek. Te bang om zelf na te denken en te verliezen wat ze denken te hebben. Je vaccinatiestatus voor een brood, je CO2 budget om op vakantie te mogen of je gedrag op social media om te mogen wonen waar je woont. Dat noemen ze meer controle over de economie, want de economie dat zijn wij.

Een complete Chinese wijk wordt naar concentratiekampen gebracht ivm Corona. Meer dan 2k mensen worden geëvacueerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *